Openingsfestival

Nederlands Bierproeffestival verplaatst naar 2022
De 9e editie van het Nederlands Bierproeffestival is verplaatst naar 2022. Afgelopen jaar hadden we nog goede hoop dat we in 2021 samen zouden kunnen genieten van een mooi glas bier op het Nederlands Bierproeffestival. Maar de pandemie blijft onze samenleving in haar greep houden. De geldende maatregelen waaronder het verbod op het organiseren van grote evenementen, als ook het ontbreken aan perspectief op langere termijn, hebben ons daarom doen besluiten om het prachtige bierfestival voor dit jaar te annuleren. Alle tickets worden gerestitueerd. Vol goede moed gaan wij plannen maken om er in 2022 een onvergetelijke editie van te maken!

Restitutie tickets
Ticketkopers ontvangen het volledige bedrag van aangeschafte entreetickets retour. Hetzelfde geldt voor aangeschafte munten – en masterclasstickets. Je hoeft hiervoor niets te regelen. In de loop van de eerste week van maart wordt het volledige aanschafbedrag teruggestort op de bankrekening waarmee je je tickets hebt betaald.

Markeer in je agenda: 19, 20 en 21 mei 2022
We blijven positief en nodigen je daarom alvast uit om op 19, 20 of 21 mei 2022 weer heerlijke bieren van Nederlandse bodem te proeven op het bierfestival. Noteer deze data alvast je in je agenda.


We zien jullie graag in 2022!
Organisator Nederlands Bierproeffestival Den Haag

OpeningsfestivalTickets

Momenteel is het niet mogelijk om tickets te bestellen
Ticketshop offline