Inschrijfformulier openingsevenement 2022

Voor inschrijving van deelname aan het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag dient u onderstaand formulier volledig in te vullen. Na verzending van het aanmeldformulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare standplaatsen dan zal Nederlandse Brouwers (organisator van het festival), in nauw overleg met de Stichting Week van het Nederlandse Bier, brouwers selecteren voor deelname aan het festival.In de week van 21 maart informeren wij u per mail of u een standplaats toegewezen hebt gekregen op het Nederlands Bierproeffestival.

Let op: Het is tot en met 17 maart mogelijk om uw brouwerij in te schrijven voor deelname aan het Nederlands Bierproeffestival 2022.
U kunt uw brouwerij slechts voor 1 van de hieronder genoemde opties aanmelden. Meerdere aanmeldingen op dezelfde naam worden niet gehonoreerd.

Gegevens deelnemer
Standopties
De aankleding en inrichting van het Nederlands Bierproeffestival zijn in grote lijnen uniform conform de huisstijl van het festival. Bij sommige opties is ruimte om een eigen stand mee te nemen mits passend bij de gewenste uitstraling van het festival.

Het festival is een 3-daags festival met elke dag nieuwe bezoekers. Het is niet mogelijk om voor minder dan 3 dagen een standplaats te reserveren.

Er zijn verschillende type stands verkrijgbaar in de maten klein, middelgroot en groot (zie onderstaande afbeeldingen; klik om te vergroten). Bij een aantal type stands is er de keuze tussen wel of geen water, en wel of geen standbouw Bij de opties 2, 3 en 4 is het mogelijk met eigen standbouw te werken. Om de kwaliteit van het festival te borgen, vragen we u in dit geval wel om foto(s) van uw stand mee te sturen. De organisatie behoudt zich recht voor m.b.t. standbouw.

U kunt slechts 1 optie selecteren!
Optie 1: Kleine stand, afmeting 2.40 m breed, geen achterwand. Zonder wateraansluiting. Standplaats op het Hoogkoor. Deze kraam is alleen geschikt voor tafeltaps.

Huurprijs: € 250,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 1
Optie 2a: Middelgrote stand + standbouw inbegrepen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Zonder wateraansluiting.

Huurprijs: € 800,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 2
Optie 2b: Middelgrote stand + eigen standbouw meenemen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Zonder wateraansluiting.

Huurprijs: € 550,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 2
Optie 2c: Middelgrote stand + standbouw inbegrepen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats op het terras. Zonder wateraansluiting.

Huurprijs: € 800,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 2
Optie 2d: Middelgrote stand +eigen standbouw meenemen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats op het terras. Zonder wateraansluiting.

Huurprijs: € 550,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 2
Optie 3a: Middelgrote stand + standbouw inbegrepen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Met wateraansluiting.

Huurprijs: € 900,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 3
Optie 3b: Middelgrote stand + eigen standbouw meenemen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Met wateraansluiting.

Huurprijs: € 725,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 3
Optie 4a: Grote standplaats + standbouw inbegrepen, afmeting 4 x 4 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Met wateraansluiting.

Huurprijs: € 1650,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 4
Optie 4a: Grote standplaats + eigen standbouw meenemen, afmeting 4 x 4 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het schip. Met wateraansluiting.

Huurprijs: € 1100,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 4
*Inschrijving voor deelname aan het Nederlands Bierproeffestival geeft u niet automatisch recht op een standplaats tijdens het festival. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare standplaatsen, zal de organisatie in nauw overleg met de Stichting Week van het Nederlandse Bier brouwers selecteren voor deelname. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. de criteria zoals te lezen in begeleidende mail.

In de week van 18 maart informeren we alle ingeschreven brouwerijen per mail of ze wel/geen standplaats toegewezen hebben gekregen op het Nederlands Bierproeffestival editie 2022.

Koop nu je tickets

Drie dagen lang genieten van de heerlijkste bieren. Je kunt hier je toegangstickets en festivalmunten kopen. Wacht niet te lang, want vol is vol.
Bestel tickets