Inschrijfformulier openingsevenement 2023

Voor inschrijving van deelname aan het 10e Nederlands Bierproeffestival in Den Haag dient u het onderstaand formulier volledig in te vullen. Na verzending van het aanmeldformulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare standplaatsen dan zal Nederlandse Brouwers (organisator van het festival), in nauw overleg met de Week van het Nederlandse Bier, brouwers selecteren voor deelname aan het festival. In de week van 13 maart informeren wij u per mail of u een standplaats toegewezen hebt gekregen op het 10e Nederlands Bierproeffestival.

Let op: Het is tot en met 28 februari mogelijk om uw brouwerij in te schrijven voor deelname aan het Nederlands Bierproeffestival 2023. U kunt uw brouwerij slechts voor 1 van de hieronder genoemde opties aanmelden. Meerdere aanmeldingen op dezelfde naam kunnen niet worden gehonoreerd.

Gegevens deelnemer
Stand opties
Het Nederlands Bierproeffestival kenmerkt zich door een passende huisstijl van het festival. Daarbinnen is ruimte om een eigen stand mee te nemen. Voorwaarde is wel dat deze past bij de gewenste (professionele en passende) uitstraling van het festival. Daarom wordt bij de inschrijving om foto’s gevraagd van uw stand.

Het festival is een 3-daags festival met elke dag nieuwe bezoekers. De donderdagsessie richt zich op alle brouwers van Nederland en op consumenten. De vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond sessies zijn vooral bedoeld voor bierdrinkers/consumenten. Het is niet mogelijk om voor minder dan 3 dagen een standplaats te reserveren.

Er zijn verschillende type stands verkrijgbaar in de maten klein, middelgroot en groot. Bij een aantal type stands is er de keuze tussen wel of geen water en wel of geen standbouw. Om de kwaliteit van het festival te borgen, vragen we u in het geval u een eigen stand wil meenemen wel om foto(s) van uw stand mee te sturen. We behouden ons recht voor m.b.t. standbouw.

De volgende opties zijn mogelijk. Onderstaand kunt u een optie selecteren.

Hoogkoor

Optie 1: Kleine stand, standbouw inbegrepen, afmeting 2.40 m breed, geen achterwand. Zonder wateraansluiting. Deze kraam is alleen geschikt voor tafeltaps.

Huurprijs: € 450,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)

Schip

Optie 2: Middelgrote stand + standbouw inbegrepen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Zonder wateraansluiting.

Huurprijs: € 850,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 3: Middelgrote stand + eigen standbouw meenemen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Zonder wateraansluiting.

Huurprijs: € 600,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 4: Middelgrote stand + standbouw inbegrepen, afmeting 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip.Met wateraansluiting.

Huurprijs: € 950,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 5: Grote standplaats + standbouw inbegrepen, afmeting 4 x 4 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Met wateraansluiting.

Huurprijs: € 1700,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
Optie 6: Grote standplaats + eigen standbouw meenemen, afmeting 4 x 4 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Schip. Met wateraansluiting.

Huurprijs: € 1150,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)

Terras

Optie 7: Middelgrote stand, bedoeld voor eigen buitengeschikte standbouw, afmeting circa 2.60 x 3 x 3.90 m (B x D x H), standplaats in het Terras. Zonder wateraansluiting.

Huurprijs: € 600,- (totaalprijs voor 3 festivaldagen, excl. 21% btw)
*Inschrijving voor deelname aan het Nederlands Bierproeffestival geeft u niet automatisch recht op een standplaats tijdens het festival. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare standplaatsen, zal de organisatie in nauw overleg met de Stichting Week van het Nederlandse Bier brouwers selecteren voor deelname. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. de criteria zoals te lezen in begeleidende mail.

In de week van 13 maart informeren we alle ingeschreven brouwerijen per mail of ze wel/geen standplaats toegewezen hebben gekregen op het Nederlands Bierproeffestival editie 2023.

Tickets

Drie dagen lang genieten van de heerlijkste bieren. In de tweede helft van februari start de verkoop van toegang tickets, masterclasses en festivalmunten. Houdt deze website in de gaten en volg ons op Facebook en/of Instagram