Tickets Nederlands Bierproeffestival

Nederlands Bierproeffestival: 27, 28 en 29 mei 2021
De 9e editie van het Nederlands Bierproeffestival werd wegens de uitbraak van het coronavirus in ieerste instantie verzet naar oktober, maar helaas bleek dit niet haalbaar. We ontvangen jullie graag in mei 2021! Scroll naar beneden om je ticket te kopen.

Geldigheid aangeschafte tickets
Reeds aangeschafte tickets blijven gewoon geldig voor de sessie/dag die je hebt geselecteerd. Ditzelfde geldt voor de masterclass entreetickets. In de aanloop naar het festival in mei 2021 wordt je gekochte ticket zonder meerkosten omgezet naar de juiste datum (dag blijft hetzelfde).

Restitutie van je ticket
We hopen natuurlijk je te mogen verwelkomen op het bierfestival in mei 2021! Mocht je om wat voor reden toch liever je ticket restitueren, stuur ons dan een e-mail met vermelding van je referentienummer en het aantal tickets dat je wilt restitueren. Je ontvangt het volledige bedrag retour.Koop nu je tickets

Drie dagen lang genieten van de heerlijkste bieren. Je kunt hier je toegangtickets, masterclasses en festivalmunten kopen. Op festivaldagen is ook de kassa in de Grote Kerk open.
Bestel tickets