Privacystatement Stichting Week van het Nederlandse Bier

Dit is het privacy statement van Stichting Week van het Nederlandse Bier, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54465257. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. In dit privacy statement informeren wij je over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken, voor welke doeleinden en hoe je je kan beroepen op jouw privacy rechten.

Onze website kan links bevatten naar andere websites. Dit privacy statement is niet van toepassing op die websites. De Stichting Week van het Nederlandse Bier werkt voor de organisatie van het Nederlands Bierproeffestival, onderdeel van de Week van het Nederlandse Bier, samen met vereniging Nederlandse Brouwers."  

Persoonsgegevens

Stichting Week van het Nederlandse Bier verwerkt gegevens die je op onze website (www.weekvanhetnederlandsebier.nl) invoert of die je op een andere manier aan ons vertrekt. Deze gegevens kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, uw voor- en achternaam, geboortedatum, werkadres, uw (werk)e-mailadres, (werk)telefoonnummer.  

Doeleinden

Stichting Week van het Nederlandse Bier verwerkt persoonsgegevens voor

  • De totstandkoming en uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst, zoals deelname aan de activiteit in het kader van de Week van het Nederlandse Bier;
  • Het organiseren van activiteiten (waar onder Nederlandse brouwerijdagen) in het kader van de Week van het Nederlandse Bier en de promotie van deze activiteiten. Hieronder vallen onder andere vermelden van de naam en bezoekadressen van deelnemende brouwerijen via de website, e-mails, nieuwsbrieven en/of berichten via social mediakanalen;
  • Het versturen van nieuwsbrieven en informatie over de Week van het Nederlandse Bier;
  • Het beantwoorden van vragen die zijn gesteld aan Stichting de Week van het Nederlandse Bier.

 

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website in de browser van uw computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen. Via dit tekstbestand worden (persoons)gegevens opgeslagen of geraadpleegd. Aan de hand van deze (persoons)gegevens kunt u bij een later bezoek worden herkend. Stichting Week van het Nederlandse Bier gebruikt cookies om de inrichting van de website voor de gebruiker te optimaliseren. Ook kunnen de gegevens gebruikt worden om gerichte informatie aan te bieden.

Voor welke doeleinden plaatst Stichting Week van het Nederlandse Bier cookies?

De website www.weekvanhetnederlandsebier.nl maakt gebruik van cookies voor de volgende doeleinden:

Technisch noodzakelijke cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om de technische werking van onze websites, apps, diensten of hulpmiddelen mogelijk te maken.

Functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt voor het leveren van functionaliteit om gebruik te kunnen maken van onze websites, zoals de mogelijkheid om voorkeursinstellingen op te slaan op een website en andere functionaliteiten, al dan niet binnen de tijdsduur van de betreffende sessie.

Analytische cookies. Stichting Week van het Nederlandse Bier gebruikt Google Analytics en andere analyse cookies op privacy vriendelijke wijze, om te kunnen analyseren hoe bezoekers onze websites en apps gebruiken. Stichting Week van het Nederlandse Bier kan bijvoorbeeld zo de gebruiksvriendelijkheid van een website verbeteren.
Advertentie of tracking cookies. De website weekvanhetnederlandsebier.nl maakt gebruik van cookies voor commerciële en promotionele doeleinden. De hiermee verzamelde (persoons)gegevens worden gekoppeld, geanalyseerd en gebruikt voor het ontwikkelen van profielen, segmenten en doelgroepen om daarmee zo relevant mogelijke informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen te tonen op websites en andere marketingkanalen, al dan niet van externe partijen. Tracking cookies kunnen ook door externe partijen worden geplaatst op Stichting Week van het Nederlandse Bier websites. Voor het plaatsen van cookies van derde partijen vragen we vooraf uw toestemming, omdat hiermee uw internetgedrag over verschillende websites heen kan worden gevolgd. Op de (persoons)gegevens die via cookies van externe partijen worden verwerkt, zijn de privacy en cookie statements van de betreffende externe partijen van toepassing. Stichting Week van het Nederlandse Bier heeft daar geen invloed op.

Google Analytics

Stichting Week van het Nederlandse Bier gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Die kennis wordt gebruikt om website te optimaliseren voor de bezoekers. Met Google heeft de Stichting Week van het Nederlandse Bier een bewerkersovereenkomst gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder heeft de Stichting Week van het Nederlandse Bier Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot worden de IP-adressen geanonimiseerd. 

Verstrekken van persoonsgegevens

Stichting Week van het Nederlandse Bier verstrekt alleen persoonsgegevens aan derden indien je daar toestemming voor hebt gegeven of indien dit is toegestaan op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens.

 

Recht op inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens

Je kunt Stichting Week van het Nederlandse Bier verzoeken om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Een dergelijk verzoek kun je sturen naar info@weekvanhetnederlandsebier.nl.

 

Wijzigingen privacy statement

Stichting de Week van het Nederlandse Bier behoudt het recht om dit privacy statement te wijzigen.

 

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 4 februari 2020

 

Tickets

Momenteel is het niet mogelijk om tickets te bestellen
Ticketshop offline