Aanmelden voor de Pubquiz (horeca)

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier vindt op dinsdagavond 29 mei door heel Nederland de ‘Week NL Bier Pubquiz’ plaats, uiteraard in het teken van (Nederlands) Bier. Horecazaken kunnen zich tot uiterlijk 24 mei (12u) online aanmelden via www.quiz-vragen.nl
 
De Pubquiz bestaat uit acht rondes. Zo is er bijvoorbeeld een fotoronde met afbeeldingen op het gebied van bier, een audio-ronde met fragmenten en een aantal rondes met open vragen over bier. Daar komen onderwerpen aan bod als het eindproduct, de grondstoffen, de geschiedenis van bier en geografische/aardrijkskundige vragen. Heel divers. Iedereen kan meedoen door zich aan te melden bij het betreffende deelnemende café. Deelnemers spelen mee voor € 2,50 per persoon. Dit is exclusief consumpties. 
 
Jouw café aanmelden!
Je kunt jouw horecazaak heel simpel aanmelden door de website www.quiz-vragen.nl te bezoeken en een Pubquiz te kopen. Je krijgt dan 20 antwoordformulieren per post thuisgestuurd en de antwoorden worden digitaal toegestuurd. De uiterste besteldatum via de webshop is donderdag 24 mei om 12.00 uur.

Alle aangemelde pubquizen worden opgenomen in de landkaart op deze site en gepromoot via social media (oa Facebook en Instagram).

Tickets

Nederlands Bierproeffestival
Tickets bestellen