Aanmelden Nederlandse Brouwerijdagen

Aanmelden Nederlandse Brouwerijdagen
CRAFT is de vereniging van Nederlandse onafhankelijke brouwers en is de grondlegger van de Nederlandse Brouwerijdagen. Een van de speerpunten van CRAFT is het promoten van Nederlandse CRAFT-brouwers in het algemeen en haar leden in het bijzonder. Vanuit deze gedachte is CRAFT nauw betrokken bij de organisatie van de Week van het Nederlandse bier en de Nederlandse Brouwerijdagen die de week traditiegetrouw afsluiten.
 
De Nederlandse Brouwerijdagen vinden dit jaar plaats op 24, 25 én 26 mei (vrijdag t/m zondag) en zijn een unieke kans om je brouwerij onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Je lift mee met op landelijke en regionale media aandacht en diverse promotie- en publicatie-activiteiten die gepland staan. En op deze website gaan we vermelden welke brouwerijen er allemaal meedoen zodat de consument ze eenvoudig kan vinden. Kortom, voldoende reden om je initiatief binnenkort aan te melden. Vanaf februari zal het mogelijk zijn je brouwerij aan te melden.

Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 16 tot en met 26 mei 2019.
Bekijk activiteiten