Aanmelden activiteit

Ben jij horecaondernemer, slijter, brouwer of organisator van een evenement en organiseer je in de week van 27 mei tot en met 6 juni 2021 een virtuele biergerelateerde activiteit? Meld je activiteit dan aan via onderstaand inschrijfformulier en lift mee met de landelijke en regionale media aandacht en promotie- en online publicatie-activiteiten die gepland staan. Alle aangemelde en goedgekeurde activiteiten worden vermeld op deze website.

Om in aanmerking te komen voor gebruik van het woord- en beeldmerk ‘de Week van het Nederlandse Bier’ en vermelding op onze website, moet de activiteit aangemeld worden via onderstaand aanmeldingsformulier. Het bestuur van de Week van het Nederlandse Bier besluit binnen tien werkdagen of de activiteit voldoet aan het deelnamereglement.

Alleen volledig ingevulde deelnameformulieren worden in behandeling genomen. Gebruik van het woord- en beeldmerk ‘de Week van het Nederlandse Bier’ is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming.

Als organisator van een aangemelde activiteit ben je zelf verantwoordelijk om je te houden aan de naleving van geldende richtlijnen en protocollen aangaande de COVID-19-epidemie.

De informatie die je invult op het formulier wordt één op één overgenomen voor publicatie op de website. Zorg er daarom voor dat je je activiteit volledig verwoordt
Gegevens deelnemer
Activiteit tijdens Week van het Nederlandse Bier


van: :tot: :
Korte uitleg activiteit *
* Let op: deze informatie wordt 1-op-1 overgenomen voor publicatie op de website. Hier kun je oa je activiteit omschrijven, aanvangstijd en/of max aantal deelnemers doorgeven, etc. Max. 300 karakters.
Op welke wijze past het evenement in de doelstelling van de Week van het Nederlandse Bier? *Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 27 mei t/m 6 juni 2021.
Bekijk activiteiten