Samenwerking met Aquafox

Datum: 14-04-2022
Samenwerking met Aquafox
Door de Corona-pandemie zijn we met zijn allen kritischer gaan kijken naar de hygiëne. We willen dan ook dat tijdens het Nederlands Bierproeffestival alle glazen op een verantwoorde en hygiënische manier worden gereinigd. Daarom hebben we ook dit jaar weer gekozen voor samenwerking met AquaFox.

Tijdens het festival is er de AquaFox stand. Hier worden de bierglazen nat gespoeld met een AquaFox systeem. Op basis van het aantal gespoelde glazen doseert dit systeem automatisch water en zeep aan de spoelbak. .Doordat het systeem volledig automatisch werkt, is de kans op fouten, zoals te veel of geen zeep in de spoelbak, uitgesloten. Zo weet je zeker dat de glazen altijd hygiënisch worden gereinigd.

Het AquaFox systeem is herkenbaar aan het blauwe lampje bij de spoelbak. Zie je een Aquafox aan de spoelbak, dan weet je zeker dat je een perfect schoon bierglas krijgt en dat er geen water wordt verspild.


« Terug naar het nieuws-overzicht


Bekijk meer nieuws in ons nieuwsarchief

Koop nu je tickets

Drie dagen lang genieten van de heerlijkste bieren. Je kunt hier je toegangtickets, masterclasses en festivalmunten kopen. Op festivaldagen is ook de kassa in de Grote Kerk open.
Bestel tickets