Week van het Nederlandse Bier 2022

Datum: 01-03-2022Ons geduld is twee jaar zwaar op de proef gesteld en we hopen dat die moeilijke tijd definitief achter ons ligt. We kijken positief vooruit en het is dan ook de hoogste tijd om de bierdrinker weer volop te laten genieten van de rijkdom aan bieren die Nederland rijk is. Alle reden om het Nederlands Bierproeffestival weer te organiseren, waarmee ook de Week van het Nederlandse Bier, die tot en met 29 mei duurt, wordt geopend.

Het Nederlands Bierproeffestival gaat van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 mei plaatsvinden in de vertrouwde omgeving van de Grote Kerk in Den Haag. Drie dagen lang presenteren dan ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Op die dagen kunnen de bierdrinkers volop gaan genieten van de heerlijkste Nederlandse bieren en met de brouwers daarvan in gesprek gaan. Tijdens het altijd drukt bezochte festival kunnen de bezoekers de mooie wereld van Nederlands bier ervaren! Ze kunnen kennismaken met de grote diversiteit aan Nederlandse bieren, tijdens masterclasses en van aanwezige brouwmeesters leren de bezoekers over de verschillende bierstijlen en het brouwproces. En bij de foodstands kunnen bezoekers mooie bier en food combinaties proeven.

« Terug naar het nieuws-overzicht


Bekijk meer nieuws in ons nieuwsarchief

Koop nu je tickets

Drie dagen lang genieten van de heerlijkste bieren. Je kunt hier je toegangtickets, masterclasses en festivalmunten kopen. Op festivaldagen is ook de kassa in de Grote Kerk open.
Bestel tickets