27 mei 2021 om 16.00 uur: livestream opening 9e Week NL Bier!

Datum: 27-05-2021
27 mei 2021 om 16.00 uur: livestream opening 9e Week NL Bier!
De 9e Week van het Nederlandse Bier wordt op donderdag 27 mei 2021 om 16.00 uur officieel geopend tijdens een livestream op Facebook.
Deze livestream is te volgen via: https://www.facebook.com/WeekNLBier.

Henri Reuchlin, voorzitter van de Stichting Week van het Nederlandse Bier neemt in een kort talkshow een aantal stellingen door met Stijn Deelen (voorzitter van Nederlandse Brouwers) en Bart van Kleef (voorzitter van CRAFT). In het tweede deel van de uitzending, die ongeveer een half uur duurt, zal Fedor Vogel (voorzitter van de Stichting Dutch Beer Challenge) samen met Marco Philipsen (algemeen directeur Mitra) de overall winnaar van de 7e Dutch Beer Challenge bekend maken, oftewel het Beste Bier van Nederland 2021 (Mitra Award).

De officiële opening van de Week van het Nederlandse eindigt met een korte 'feel-good'-film over de Nederlandse biersector, waarin 36 brouwers en mensen uit de Nederlandse bierwereld figureren.

« Terug naar het nieuws-overzicht


Bekijk meer nieuws in ons nieuwsarchief

Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 27 mei t/m 6 juni 2021.
Bekijk activiteiten