Meld je activiteiten aan voor Week van het Nederlandse Bier

Datum: 06-05-2021Van 27 mei tot en met 6 juni 2021 vindt de 9e Week van het Nederlandse Bier plaats. Nù is het moment om jouw activiteit aan te melden op www.weekvanhetnederlandsebier.nl. Tijdens deze week staat de Nederlandse biercultuur centraal en vinden allerlei online activiteiten plaats zoals masterclasses, virtuele brouwerijbezoeken, quizzen en proeverijen. De biersector laat zien hoe ze innovatief inspeelt op deze bijzondere tijd.

“Het zal niemand verbazen dat de Week van het Nederlandse Bier dit jaar vooral online zal plaatsvinden”, aldus Henri Reuchlin, voorzitter van de Stichting Week van het Nederlandse Bier. “De Week zal daardoor anders van opzet en kleinschaliger zijn dan we gewend zijn. Verschillende partijen hebben aangegeven al masterclasses, virtuele brouwerijbezoeken, quizzen of proeverijen te willen organiseren. Een prachtig bierdiner kun je ook thuis (laten) verzorgen. Ook wordt de winnaar van de Dutch Beer Challenge, het Beste Bier van Nederland (de Mitra Award) tijdens De Week bekend gemaakt.”

Meld je bierevenement aan
De Week wordt georganiseerd door de Stichting Week van het Nederlandse Bier, waarin brouwers (groot en klein), horeca, groothandel, retail, consumenten en media vertegenwoordigd zijn. Zij zorgt voor het platform waarop anderen hun activiteiten kunnen organiseren. De 9e Week van het Nederlands Bier geeft in dit bijzondere jaar opnieuw een impuls aan de sector. Iedereen die actief is binnen de Nederlandse biersector kan bieractiviteiten tijdens de Week van het Nederlandse Bier van 27 mei t/m 6 juni 2021 organiseren. Aanmelden kan via de website www.weekvanhetnederlandsebier.nl.

« Terug naar het nieuws-overzicht


Bekijk meer nieuws in ons nieuwsarchief

Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 27 mei t/m 6 juni 2021.
Bekijk activiteiten