App 'WeekNLBier' geeft laatste info over de Week van het Nederlandse Bier

Datum: 13-05-2014
App 'WeekNLBier' geeft laatste info over de Week van het Nederlandse Bier

Dit jaar heeft de Stichting Week van het Nederlandse Bier voor het eerst een eigen gratis ‘WeekNLBier’-App ontwikkeld. Op deze App kun je alle informatie vinden over het volledige programma van ‘De Week’.

Stem ter plekke op de bieren van het festival
Zo is er is uitgebreide informatie over het Nederlands Bierproeffestival van 15 t/m 17 mei in de Grote Kerk in Den Haag, inclusief de deelnemende brouwerijen en hun te proeven bieren. Je kunt via de App ook stemmen op de geproefde bieren om aan te geven welk festivalbier jij het lekkerst vindt. Aan het eind van het festival zal de organisatie bekend maken wat het meest gewaardeerde bier van het festival is. Verder toont de App het programma van de masterclasses en een plattegrond van het festival waarop je kunt zien wie je waar kunt vinden.

Nederlandse brouwerijdagen
Op de App is tevens alle info te vinden over de Nederlandse Brouwerijdagen op 24 en 25 mei en alle overige activiteiten die tijdens de Week worden georganiseerd. Per provincie kun je zien welke brouwerijen op 24 & 25 mei hun deuren openen voor publiek en welke activiteiten er bij u in de buurt worden georganiseerd. De App kun je downloaden via de website www.weekvanhetnederlandsebier.nl/app. Daar vind je twee knoppen die je verwijzen naar de App-store en Google Playstore.

 « Terug naar het nieuws-overzicht


Bekijk meer nieuws in ons nieuwsarchief

Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 27 mei t/m 6 juni 2021.
Bekijk activiteiten