Aanmelden voor de Pubquiz (horeca)

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier vindt op dinsdagavond 21 mei door heel Nederland de ‘Week NL Bier Pubquiz’ plaats om 20.00 uur, uiteraard in het teken van Nederlands bier.

De pubquiz bestaat uit acht rondes. Zo is er bijvoorbeeld een fotoronde met afbeeldingen op het gebied van bier, een audio-ronde met fragmenten en een aantal rondes met open vragen over bier. Daar komen onderwerpen aan bod als het eindproduct, de grondstoffen, de geschiedenis van bier en de diverse biermerken. Heel divers. Iedereen kan meedoen door zich aan te melden bij het betreffende deelnemende café. Deelnemers spelen mee voor € 2,50 per persoon. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Dit is exclusief consumpties.

Kosten voor het aanschaffen van de ‘Week NL Bier Pubquiz’ zijn 40 euro excl. btw (48,40 euro incl. btw). KHN-leden en ABT-leden betalen voor de pubquiz slechts 35 euro excl. btw (42,35 euro incl. btw). Je krijgt dan 20 antwoordenboekjes per post thuisgestuurd en quiz met antwoorden wordt digitaal toegestuurd.

Let op: horecazaken kunnen zich tot uiterlijk 16 mei (12:00 uur) aanmelden voor deelname aan de pubquiz.

Jouw café aanmelden!
In twee simpele stappen kun je jouw horecazaak aanmelden via deze site.
  1. Geef je contactgegevens door via onderstaand formulier. Deze gegevens worden uiteindelijk opgenomen in de landkaart op deze site, dus zorg dat ze correct zijn!
  2. Na het insturen van je gegevens, wordt je automatisch doorgestuurd naar de site van Quiz-vragen.nl, medeorganisator van de pubquiz. Via deze website kun je de ‘Week NL Bier Pubquiz’ aanschaffen. De uiterste besteldatum via de webshop is donderdag 16 mei om 12.00 uur.
Alle aangemelde pubquizen worden opgenomen in de landkaart op deze site en gepromoot via social media (o.a. Facebook en Instagram) en landelijke en/of regionale media.


APPLICATIEDe ‘Week NL Bier Pubquiz’ wordt mede mogelijk gemaakt door Quiz-vragen.nlWeek van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 16 tot en met 26 mei 2019.
Bekijk activiteiten