Proefavonden door heel Nederland

Datum: 09-11-2011
Proefavonden door heel Nederland

In de Week van het Nederlandse Bier van 12 tot en met 20 mei 2012 zullen door heel Nederland bierproefavonden worden georganiseerd. Een prima gelegenheid om de Nederlandse bieren eens wat beter te leren kennen en om de diversiteit in smaken te ontdekken.

Nu al organiseert PINT, de bierconsumentenvereniging, sinds jaar en dag regionale proefavonden. En in de ABT-cafes, de betere biercafes die behoren tot de Alliantie van Biertapperijen, worden ook met enige regelmaat proefavonden georganiseerd. Ook slijterijketens als MITRA organiseren voor hun klanten speciale proefavonden. In de Week van het Nederlandse bier slaan al deze partijen de handen ineen en worden door heel Nederland speciale bierproefavonden georganiseerd. Zo is er altijd wel ergens een proefavond bij jou in de buurt, vaak ook gekoppeld aan het proeven van bieren uit jouw streek of van de naburige brouwerij. Ontdek het zelf!

Onder het menu activiteiten kun je t.z.t. precies zien welke proefavond waar en wanneer wordt georganiseerd.« Terug naar het nieuws-overzicht

Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 27 mei t/m 6 juni 2021.
Bekijk activiteiten